top of page
horut.png

הדרכת הורים

אני מציעה להורים פגישות אישיות בזום, שבהן נבין יחד מה חשוב לכם, וגם מה חשוב לילדים שלכם מתחת להתנהגויות המאתגרות

יחד נבין כיצד כדאי לנהוג ולהגיב במקרים של קונפליקט בין רצונות, וגם איך בדיוק זה, כלומר האופן שבו אני מגיבה כאמא, זה מה שיכול לעזור לילד שלי לגדול להיות אכפתי ומתחשב בסביבתו. איך זה יעזור לו לפתח חוסן פנימי, ואיך זה יעזור לי להבין בדיוק כמה גבולות נכון לי להציב ומנגד כמה נכון עבורי לאפשר לילד שלי חקירה וגילוי.

הגישה בה אני עובדת שואבת מתקשורת מקרבת שפותחה על ידי ד"ר מרשל רוזנברג, ומהגישה ההיקשרותית של ד"ר גורדון ניופלד. שתי הגישות יחד נותנות בסיס איתן להורות: הבנה של מה מניע את הילדים שלנו לפעולה; מדוע הם מתנגדים וכיצד ניתן לגשר על קונפליקטים באופן שמגדיל את הקרבה וההבנה ההדדית; ידע בנושא של התפתחות והבשלה של ילדים מבחינה רגשית; הבנה למה נכון לצפות בהתאם לגיל של הילדים; והיכרות של הצרכים המיוחדים שלהם בתוך מערכת היחסים איתנו, ההורים, שכשאנחנו נותנים עליהם מענה, הכל נעשה פשוט יותר.

את הפגישות עם הורים אני מקיימת בקליניקה במודיעין או בזום, כך שאפשר להיפגש ממש מכל מקום. 

מחיר פגישה הוא 250 ש"ח, וסדרה של 6 פגישות - 1400 ש"ח.

services.png

מה עושים כש...

יש לכם שאלה שהייתם רוצים שאענה עליה באחד הסרטונים הבאים? מוזמנים לכתוב לי כאן או בווטסאפ

הורות מקרבת - רגע, מה זה?

הרצאה חינמית, קצרה קצרה ותמציתית שבה תוכלו להבין אחת ולתמיד מה זה תקשורת מקרבת, מהן אבני הבניין המרכיבות אותה, ואיך היא יכולה לעזור לנו בהורות. ההרצאה ניתנה בשידור חי בזום והוקלטה. משכה כ-35 דקות ובסופה הוקדשו כ-10 דקות למענה לשאלות של צופים.

למה ילדים לא זקוקים לגבולות, למה גבולות לפעמים עובדים, ומתי עדיף דווקא להקל בהם

אולי התפיסה הרווחת ביותר בהורות היא שילדים זקוקים לגבולות. הצבת גבול יכולה, אומנם, לענות על צרכים שקיימים בילדים כמו סדר, בהירות והבנה. ולכן לפעמים זה "עובד". אבל מנגד, ישנם מקרים רבים שבהם הצבת גבול מעוררת בילדים צרכים כמו הקשבה, התייחסות, התחשבות, גמישות והכרה - צרכים שמבקשים מענה ולא מקבלים אותו על ידי הצבת הגבול.

 

conflict.png
bottom of page